Ljepota je u posebnostima. Svaka žena je lijepa upravo zbog svojih različitosti. Važno ih je prepoznati, istaknuti i prirodno njegovati. To je pravi razlog da posjetite beauty salon Silky smooth na adresi Put Nina 5a. Odaberite frizuru prilagođenu vašem obliku lica i karakteru. Koristimo boje i preparate vrhunskog brenda Medavita. Trajno se riješite dlačica pomoću laserske epilacije Asclepion Mediostar next lasera. Uredite i nokte! Manikura s trajnim lakom CND Shellac, CND Vinylux i CND plexigel. Od ostalih beauty usluga nudimo manikuru, estetsku pedikuru, maderoterapiju uz iznimno pristupačne cijene. Kad si zadovoljan svojim tijelom, podižeš nivo samopouzdanja.

© Copyright Teambuilding d.o.o. 2021

 

Manikura & Pedikura

Manikura

Manikura

13,00 €

Manikura

Francuska manikura

24,00 €

Francuska manikura s CND Shellac

Manikura + CND Vinylux lak

16,00 €

CND su top lakovi. Vinylux traje 7 do 14 dana.

Manikura + CND Shellac trajni lak

23,00 €

Najbolji trajni lak na svijetu. Trajnost od 14 do 21 dan.

Manikura + Shellac tajni lak + zaštitni sloj PLEXIGELA

29,00 €

Manikura + Shellac tajni lak + zaštitni sloj PLEXIGELA koji dodatno produžuje trajanje laka.

Popravak trajnog laka

4,00 €

Odnosi se na 1 nokat.

Skidanje Shellac trajnog laka

3,00 €

Naplaćuje se samo ukoliko nećete ništa drugo raditi na noktima. Cijena se odnosi samo na lak napravljen kod nas.

Skidanje CND Plexigela

6,00 €

Naplaćuje se samo ukoliko nećete ništa drugo raditi na noktima.

Ukrašavanje 1 nokta -NAIL Art

1,00 €

Ukrašavanje nokta s detaljima, poput grafika, slikica i otisaka.

Skidanje (tuđeg) gela

17,00 €

Ukoliko dolazite prvi puta kod nas i na noktima imate gel iz drugog salona koji treba ukloniti. Koristimo samo PlexiGel.

Skidanje (tuđeg) trajnog laka

7,00 €

Ukoliko dolazite prvi puta kod nas i na noktima imate trajni lak iz drugog salona koji treba ukloniti. Kod nas se koristi samo CND Shellac.

PLEXIGEL Shaper 2-3mm + Manikura + CND Shellac lak

39,00 €

Trajnost od 21 do 35 dana. Produženje vaših prirodnih noktiju s novom tehnologijom CND PLEXIGEL - Nokti se mogu nadograđivati, popravljati i skidaju se bez oštećenja prirodnog nokta.

PLEXIGEL Builder do 12mm + Manikura + CND Shellac lak

44,00 €

Trajnost od 21 do 35 dana. Produženje vaših prirodnih noktiju s novom tehnologijom CND PLEXIGEL - Nokti se mogu nadograđivati, popravljati i skidaju se bez oštećenja prirodnog nokta.

Popravak nokta s CND PLEXIGEL Shaper

5,00 €

Nokti se mogu nadograđivati, popravljati i skidaju se bez oštećenja prirodnog nokta.

Popravak nokta s CND PLEXIGEL Builder

6,00 €

Nokti se mogu nadograđivati, popravljati i skidaju se bez oštećenja prirodnog nokta.

Rekonstrukcija nokta ruke (CND Plexigel)

12,00 €

Ploha oštećenog nokta se stvara korištenjem CND PlexiGel tehnologije. Radi se o rekonstrukciji nokta koji je bitno oštećen, gotovo nepostojeći.

Parafinska kupka

9,00 €

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj parafinskoj kupki se otvaraju pore pa na taj način koža lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova. Dakle, osim što je izvrstan način za hidrataciju i njegu ruku, parafinska kupka pomaže i kod upalnih stanja poput reume i artritisa. Posebno se preporuča osobama sa suhom i umornom kožom te osobama koje su u svom svakodnevnom životu u čestom kontaktu s kemikalijama i vodom. Postupak se izvodi umakanjem ruku u ugodno zagrijani parafin nakon čega se na ruke potom stavljaju frotirne rukavice i parafin se pod njima gladi na vašim rukama 15min. Dok se hladi pod rukavicama, parafin na kožu otpušta aktivne sastojke djelujući terapeutski. Nakon tetmana koža na rukama je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena. Za dodatni dubinski učinak parafina, preporučamo tretman Parafinska kupka Komplet koji uključuje peeling kože ruku i nanošenje maske na kožu kako bi se prethodno umakanju u parafin, koža dubinski očistila te kako bi se uklonile mrtve stanice kože sa ruku.

Parafinska kupka Komplet (peeling, maska, parafin, frotirne rukavice)

14,00 €

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj parafinskoj kupki se otvaraju pore pa na taj način koža lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova. Dakle, osim što je izvrstan način za dubinsku hidrataciju i njegu ruku te dubinsko čišćenje ruku, parafinska kupka pomaže i kod upalnih stanja poput reume i artritisa. Posebno se preporuča osobama sa suhom i umornom kožom te osobama koje su u svom svakodnevnom životu u čestom kontaktu s kemikalijama i vodom. Postupak počinje blagim peelingom kože ruku nakon čega se na ruke stavlja hranjiva maska, a nakon toga se ruke umaču u ugodno zagrijani parafin. Na ruke se potom stavljaju frotirne rukavice i parafin se pod njima gladi na vašim rukama 15min. Dok se hladi pod rukavicama, parafin na kožu otpušta aktivne sastojke djelujući terapeutski. Nakon tetmana koža na rukama je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena.

SPA CND PRO njega ruku

16,00 €

Tretman CND Pro njege ruku započinje nanošenjem scrub-a radi eksfolijacije kože ruku kako bi uklonili mrtve stanice kože i sve nečistoće. Nakon što se scrub utrlja u kožu, na ruke se nanosi poseban losion koji aktivira sastojke scrub-a za dubinsku eksfolijaciju. Kada završimo umasiravanje scrub-a, ruke kratko zamatamo u ručnik kako bi se omogućilo dodatno vrijeme za eksfolijaciju. Posljenji korak je hidratacija ruku posebnim njegujućim losionom koji hrani kožu dajući joj mekoću i sjaj.

Pedikura

CND Vinylux lak bez pedikure

16,00 €

Ukljucuje samo CND Vinylux lak.

CND Shellac trajni lak bez pedikure

20,00 €

Ukljucuje samo CND Shellac trajni lak.

Estetska Pedikura

20,00 €

Estetska pedikura + CND Vinylux lak

23,00 €

CND su top lakovi. Vinylux traje 7 do 14 dana.

Estetska pedikura + CND Shellac trajni lak

27,00 €

CND su top lakovi. Shellac trajni lak traje 14 do 21 dana.

Estetska pedikura + CND Shellac + Plexigel zaštitni sloj

38,00 €

CND su top lakovi. Shellac trajni lak traje 14 do 21 dana.

Medicinska pedikura

26,00 €

Medicinska pedikura I. stupanj uključuje obradu natisaka, ispucale kože pete i njegu stopala.

Medicinska pedikura (problematično stopalo)

31,00 €

Medicinska pedikura II. stupanj uključuje obradu krujih oči, uraslih noktiju i njegu vrlo problematičnih i dijabetičnih stopala.

Medicinska pedikura +CND Vinylux

31,00 €

Medicinska pedikura +CND Vinylux

Medicinska pedikura +CND Shellac trajni lak

35,00 €

Medicinska pedikura +CND Shellac trajni lak

Rekonstrukcija nokta stopala (CND Plexigel)

12,00 €

Ploha oštećenog nokta se stvara korištenjem CND PlexiGel tehnologije. Radi se o rekonstrukciji nokta koji je bitno oštećen, gotovo nepostojeći.

SPA CND PRO pedikura

33,50 €

SPA CND PRO pedikura - bez laka

SPA CND PRO pedikura + CND Shellac trajni lak

40,00 €

Transformacijska CND SPA pedikura je pravi godišnji odmor za Vaša stopala. Pedikuru započinjemo namakanjem stopala u kupki revitalizirajuće soli kako bi pročistili i omekšali kožu na stopalima. Nakon toga sređujemo nokte i uređujemo kožicu oko noktiju. Potom, na stopalima radimo piling kako bi uklonili suhu kožu i vratili stopalima izvornu svilenkastu strukturu. Drugim riječima, radimo eksfolijaciju kože stopala radi uklanjajna mrtvih stanica kože. Stopala potom hidratiziramo maskom koja obnavlja vlagu u koži i kožu čini mekom. Konačno, na cijela stopala umasiravamo kremu za intenzivnu hidrataciju kako bi "zaključali" vlagu u koži i postigli dubinsku hidrataciju stopala. Ukoliko imate posebno suhe pete, koža pete se prije nanošenja kreme za hidrataciju tretira i posebnom kremom za omekšavanje izrazito suhe kože pete stopala. Korišteni proizvodi: CNS Spa Soak, CND Soa Scrub, CND Spa Masque, CND Spa Cucumber Hell Therapy Callus Smoother (opcija), CND Spa Cucumber Hell Therapy intensive Treatment