Ljepota je u posebnostima. Svaka žena je lijepa upravo zbog svojih različitosti. Važno ih je prepoznati, istaknuti i prirodno njegovati. To je pravi razlog da posjetite beauty salon Silky smooth na adresi Put Nina 5a. Odaberite frizuru prilagođenu vašem obliku lica i karakteru. Koristimo boje i preparate vrhunskog brenda Medavita. Trajno se riješite dlačica pomoću laserske epilacije Asclepion Mediostar next lasera. Uredite i nokte! Manikura s trajnim lakom CND Shellac, CND Vinylux i CND plexigel. Od ostalih beauty usluga nudimo manikuru, estetsku pedikuru, maderoterapiju uz iznimno pristupačne cijene. Kad si zadovoljan svojim tijelom, podižeš nivo samopouzdanja.

CND Shellac strukturom oponaša prirodan elastičan nokat pa nakon nanošenja nemamo osjećaj da na noktu imamo trajni lak. Osim toga, posebna Shellac tehnologija omogućava da nokat ispod laka diše dok aktivne hranjive supstance dodane u lak hrane i vlaže nokat te ga štite od oštećenja. #cnd #shellac #trajnilakzadar #manikurazadar #silkysmoothmanikura ...

20 1

CND Shellac trajni lak traje od 2-4 tjedna, ovisno o noktima na koje se nanosi pa tako na zdravim i kvalitetnim noktima traje i mjesec dana bez oštećenja. Na fotografiji je Shellac trajni lak 17 dana nakon nanošenja i vidljivo je da je lak i dalje u cijelosti postojan. #cnd #shellac #silkysmoothmanikura #trajnilakzadar #shellaczadar #silkysmoothbeautysalon ...

23 2

Pojam blonde danas podrazumijeva desetke nijansi, od strawberry blonde i vanilla blonde do caramel blonde i buttercream blonde te još puno puno drugih nijansi koje ne zvuče ovako slatko (ali izgledaju jednako predivno).
Blonde je po nijansama koje obuhvaća najraznovrsnija boja kose. Koja je vaša blond?
#silkysmoothbeautysalon #kosasamobolja #medavita #blondie #plavakosa #silkysmoothkosa #blondkosa #silkysmoothmanikura
...

36 2

Lash lift uvija trepavice, ali one i dalje u potpunosti izgledaju prirodno. #lashlift #lashliftzadar #silkysmoothbeautysalon ...

10 0

Savjete za njegu blond kose možete pronaći u SILKY TIPS rubrici, a sve spomenute proizvode možete kupiti u Silky salonu. Vidimo se 🤗 #silkytips #silkysmoothbeautysalon #kosasamobolja #medavita #prodajausalonu ...

23 1

CND Shellac Naked Naivete. #cnd #cndshellac #trajnilakzadar #silkysmoothmanikura #noktisamobolji #silkysmoothbeautysalon #nakednaivete ...

31 4

CND Shellac Rose bud 🌹 #silkysmoothmanikura #trajnilakzadar #cnd #cndshellac #rosebud #silkysmoothbeautysalon ...

21 4

Posebnost CND VINYLUX laka za nokte je u njegovoj postojanosti koja se produljuje pri izlaganju prirodnoj svjetlosti. Idealno za tople i sunčane ljetne dane. Ono što ga čini još boljim je to da za njega nije potrebna baza, dovoljna su samo dva sloja i top coat i vaši nokti su spremni za pokazivanje. #cnd #cndvinylux #vinyluxlak #noktisamobolji #silkysmoothmanikura #silkysmoothbeautysalon ...

13 0

Izrada frizure je često umjetnost. #silkysmoothkosa #silkysmoothfrizura #silkysmoothbeautysalon ...

12 2

Online rezervacije usluga. ...

8 2

Čitate li časopise dok ste na frizuri? Mi čitamo jer nam je odlazak frizeru i listanje časopisa vrijeme opuštanja kad umjesto vijesti i scrollanja po mobitelu čitamo self-care članke, gledamo nove proizvode za ljepotu i pronalazimo nove recepte 😌 #silkysmoothbeautysalon #vrijemeopuštanja ...

23 0

© Copyright Teambuilding d.o.o. 2021

 

Kozmetički tretmani

Tretmani Lica

Dermalogica BASIC 40

230,00 kn

Tretman koji pruža brzu njegu kože i njezino obnavljanje u samo 40 minuta. Tretman je namjenjen onima koji žele vidljive pomake u kratkom vremenu.

Dermalogica BASIC + ultrazvučna špatula

260,00 kn

Specifičnost ovog tretmana je piling koji se radi ultrazvučnom špatulom, a slijedi maska i završne kreme.

Dermalogica BASIC + OXY system

280,00 kn

Cilj ovog tretmana je uz osnovnu njegu ujedno i snažno pomlađivanje kože, te da se potakne razvoj kolagena uz pomoć kisika.

Dermalogica BASIC + OXY system + Ultrazvučna špatula

310,00 kn

Izuzetan spoj ultrazvučne špatule i tretmana kisikom pospješuje pomlađivanje o osvježenje kože kad želite ukloniti umorni izgled lica.

Dermalogica BASIC + Radiofrekvencija lica

280,00 kn

Ovim tretmanom uz radiofrekvenciju utječemo na zatezanje kože, popravljanje tonusa, osvježava, regenerira te ublažava bore.

Dermalogica BASIC + Radiofrekvencija + Ultrazvučna špatula

310,00 kn

Kombinacijom radiofrekvencije i ultrazvučne špatule dobivamo izgled osvježene i pomlađene kože.

Dermalogica PRO SKIN 60

330,00 kn

Njega lica koja uz osnovne korake sadrži dodatne postupke kao što su mehaničko čišćenje lica nakon čega slijedi dezinfekcija visokom frekvencijom te maska i završne kreme.

Dermalogica Kompletan tretman lica

380,00 kn

Kompletan tretman lica obuhvaća čišćenje lica te dubinsko čišćenje akni i mitesera. uz visoku frekvenciju kako bi umirili kožu radimo i tretman kisikom koji je vrlo ugodan, a nakon njega nema crvenila niti oteklina na licu.

Dermalogica SILKY SMOOTH SKIN

430,00 kn

Tretman sa zadivljujućim rezultatima. Kombinacija pilinga sa raznim serumima i specijalnim maskama uz upotrebu uređaja kao što su ultrazvučna špatula, visoka frekvencija, kisik i radio frekvencija daju savršenu svilenkastu glatku kožu.

Trepavice i Obrve

LASH LIFT

200,00 kn

test

Bojanje trepavica

50,00 kn

test

Korekcija obrva

50,00 kn

test

Bojanje obrva kanom

120,00 kn

test

Ostalo

Aditivi + Terapija dodirom

30,00 kn

mješavina esencijalnih ulja s terapeutskim djelovanjem koja služe za inhalaciju i masažu. Tretman se koristi u kombinaciji s jednim od Dermalogica tretmana.

OXY tretman

50,00 kn

Tretman se koristi u kombinaciji s jednim od Dermalogica tretmana.

Radiofrekvencija

50,00 kn

Tretman se koristi u kombinaciji s jednim od Dermalogica tretmana.

Ultrazvučna špatula

30,00 kn

Tretman se koristi u kombinaciji s jednim od Dermalogica tretmana.

Laserski tretman za akne (jedna zona)

490,00

Slično uklanjanju dlaka, lasera prodire dovoljno duboko u kožu da dosegne folikule lojnih žlijezda. U ovom postupku uništavaju se bakterije i gljivice koje stvaraju porfirin i smatraju se lokalnim uzrocima akni. Laser uništava bakterije koje žive u koži i uzrokuju akne te dovodi do skupljanja upaljenih žlijezda lojnica. Pustule se počinju bistriti. Stanje kože popravit će se nakon niza tretmana.

Lasersko Pomlađivanje kože lica

990,00 kn

Skin rejuvenation - Obnovlja kožu te ju čini zategnutijom i svjetlijom

Lasersko pomlađivanje kože dekoltea

790,00 kn

Skin rejuvenation - Obnovlja kožu te ju čini zategnutijom i svjetlijom

Maderoterapija

70,00 kn do 220,00 kn

Ruke 70,00 kn, Noge i Stražnjica 150,00 kn, Trbuh 100,00 kn, Noge, Stražnjica i struk 220,00 kn