Ljepota je u posebnostima. Svaka žena je lijepa upravo zbog svojih različitosti. Važno ih je prepoznati, istaknuti i prirodno njegovati. To je pravi razlog da posjetite beauty salon Silky smooth na adresi Put Nina 5a. Odaberite frizuru prilagođenu vašem obliku lica i karakteru. Koristimo boje i preparate vrhunskog brenda Medavita. Trajno se riješite dlačica pomoću laserske epilacije Asclepion Mediostar next lasera. Uredite i nokte! Manikura s trajnim lakom CND Shellac, CND Vinylux i CND plexigel. Od ostalih beauty usluga nudimo manikuru, estetsku pedikuru, maderoterapiju uz iznimno pristupačne cijene. Kad si zadovoljan svojim tijelom, podižeš nivo samopouzdanja.

© Copyright Teambuilding d.o.o. 2021

Keratherapy

Keratherapy

Svi želimo sjajnu, meku i bujnu kosu. Zdrava i njegovana kosa nam daje samopouzdanje i podiže raspoloženje. Međutim, ovisno o dobi, zdravlju i fazama života često se susrećemo s problemom ispucalih vrhova, beživotne kose, neukrotivih kovrča, tanke kose, kose koja je suha i ne može se stilizirati ili pak kose bez sjaja. Naš automatski odgovor je šišanje kose ili odlazak na tretmane kojima se brinemo o vanjskom izgledu kose, no to nije odgovarajuće rješenje. Uzrok svih navedenih problema potrebno je riješiti na dubinskoj razini jer će jedino kosa koja je dubinski zdrava izgledati sjajno i glatko, biti meka na dodir i elastična te puna volumena. 

silky-zadar-keratherapy
keratin

Što je keratin?

Glavni sastojak kose je protein naziva keratin koji čini oko 85% sastava kose. Upravo keratin kosi daje čvrstoću, elastičnost i sjaj te vlas čini zaglađenom. Bez keratina je naša kosa lomljiva, suha i oštećena. Kosa bez keratina je neukrotiva i neposlušna, uglavnom bez forme i teško se stilizira. Kosa bez keratina nije glatka ni sjajna. Drugim riječima, kosa bez keratina je beživotna kosa.

Čemu služi Keratherapy™ tretman?

Dubinski njegovati kosu znači obnoviti keratin u kosi pa zato za rješenje navedenih problema Silky Smooth preporuča Keratherapy™ tretman.

Keratherapy™ je američki brend koji je od samih početaka prepoznat kao broj 1 u svijetu keratina. Svi Keratherapy™ proizvodi su formulirani s ekskluzivnom Kerabond™ tehnologijom, tehnologijom koja kombinira pogodnosti keratina s proteinima, aminokiselinama, nutrijentima i prirodnim sastojcima koji klijentu pružaju snažnu, sjajnu, zdravu i glatku kosu bez ispucalih vrhova. Već nakon jednog tretmana vaša kosa je u takvom stanju da i nakon pranja i sušenja kod kuće izgleda zaglađeno te je pogodna za uređivanje i otporna na vlagu.

Keratherapy™ keratinski tretman brzo i učinkovito obnavlja suhu, neukrotivu i neposlušnu u glatku, meku i sjajnu kosu koja se lako stilizira.

Kao što sama riječ govori Keratherapy™ je prvotno keratinski tretman, a ne trajno ravnanje kose pa je tretman izuzetno pogodan i za dubinsku njegu kovrčave kose jer ne narušava njeno prirodno stanje, ne “trga” kovrče kose.

kovrcava_kosa

Kako djeluje Keratherapy™ tretman?

Keratherapy™ tretman djeluje na način da se keratinom zaglađuju stanice koje grade našu kosu, posebno na djelovima na kojima se stanice preklapaju, te kutikula (vanjski dio vlasi kose) apsorbira keratin koji popunjava unutarnju strukturu vlasi i na taj način vlas kose dobije puniji izgled, elastičnost, vlagu, bolju formu, mekoću i sjaj. Zbog popunjenosti keratinom kosa nakon sušenja više ne izgleda “kao metla” već je ravna i zaglađena te se zbog poboljšane elastičnosti i mekoće lakše stilizira. Tretman zaglađuje sve one vlasi koje strše izvan forme kose pa više ne moramo brinuti o neposlušnoj kosi u kojoj svaka vlas vodi svoju politiku.

kako_djeluje_keratherapy

Koliko košta Keratherapy™ tretman?

Cijena Keratherapy™ tretmana ovisi o stanju kose (koliko je kosa oštećena), o dužini kose (koliko proizvoda treba nanijeti na kosu) i o cilju kojem služi tretman (zaglađivanje ispucalih vrhova, obnavljanje kose, hranjenje kose, ravnanje kose itd.) pa ne postoji jedinstvena cijena tretmana već se cijena formira ovisno o upotrijebljenoj gramaži proizvoda (1 gram – 30,00 kn).

U Silky salonu se prije odluke za Keratherapy  tretman besplatno možete posavjetovati o načinu izvođenja tretmana, benefitima za vašu kosu te cijeni tretmana konkretno za vašu kosu.silky_smooth_zadar

Dodatni učinci Keratherapy™ tretmana koji olakšavaju brigu o kosi?

Keratinski tretman će ukloniti problem dlaka koje strše i ne prate formu ostatka kose, kosu učiniti otpornom na vlagu (zbog koje kosa gubi formu) te će ubrzati vrijeme sušenja i ravnanja kose za čak 50%. Inače kovrčava kosa se sada iznimno lako ravna već i samom uporabom sušila za kosu i četke. Kosa će čak i nakon sušenja na zraku (bez uporabe umjetnog izvora topline) imati formu, neće biti dlaka koje strše te će kosa biti meka i glatka što značajno olakšava svakodnevno održavanje frizure i brigu o kosi kod kuće.

Što nakon Keratherapy™ tretmana?

Kako bi produžili učinak Keratherapy™tretmana preporuča se njega kose posebnim proizvodima iz Keratherapy™ linije budući ovi proizvodi sadrže KERABOND tehnologiju koja osigurava maksimalno zaglađivanje, sjaj i hidrataciju te ne sadrže natrijev klorid. Ako ne koristite proizvode iz Keratherapy™ linije, pridržavajte se jednog vrlo važnog pravila – izbjegavajte uporabu proizvoda koji sadrže natrijev klorid.

keratherapy-zadar

Što naši klijenti kažu o Keratherapy™ tretmanu?

Svi naši klijenti su oduševljeni učinkom Keratherapy tretmana, učinci kojeg kod nekih klijenata traju mjesecima. Naše iskustvo je pokazalo da će klijent koji jednom proba Keratherapy, na dalje redovno koristiti ovaj tretman, prvenstveno zbog toga što je jedan od učinaka tretmana taj da je briga o kosi kod kuće iznimno olakšana, a po učincima gotovo jednaka rezultatima iz frizerskog salona. Značajna je stvar u životu žene kad njezina kosa nakon pranja i jednostavnog stiliziranja kod kuće izgleda jednako njegovano i zdravo kao i nakon tretmana u frizerskom salonu. Neki klijenti nam kažu da im je ovaj tretman promijenio život po pitanju kose. Hoće li i vama?