Ljepota je u posebnostima. Svaka žena je lijepa upravo zbog svojih različitosti. Važno ih je prepoznati, istaknuti i prirodno njegovati. To je pravi razlog da posjetite beauty salon Silky smooth na adresi Put Nina 5a. Odaberite frizuru prilagođenu vašem obliku lica i karakteru. Koristimo boje i preparate vrhunskog brenda Medavita. Trajno se riješite dlačica pomoću laserske epilacije Asclepion Mediostar next lasera. Uredite i nokte! Manikura s trajnim lakom CND Shellac, CND Vinylux i CND plexigel. Od ostalih beauty usluga nudimo manikuru, estetsku pedikuru, maderoterapiju uz iznimno pristupačne cijene. Kad si zadovoljan svojim tijelom, podižeš nivo samopouzdanja.

© Copyright Teambuilding d.o.o. 2021

CoolSculpting – Kriolipoliza

COOL & FIT

Kriolipoliza je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu grijanja i zamrzavanja masnih stanica. Ova metoda ubija masne stanice koje zatim tijelo prirodno eliminira kao mrtve stanice u roku od 3 mjeseca i to rezultira s do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području. Diljem svijeta je ovaj tretman izveden više od deset milijuna puta što je potvrda sigurnosti i efikasnosti tretmana. Bezbolna je alternativa liposukciji. Svi imamo određenu količinu masnih stanica čiji se broj prestaje povećavati nakon puberteta. Kad dobivamo na težini, povećava se volumen masnih stanica, ali ne i njihov broj. Neki pojedinci mogu imati tvrdokorne nakupine masnoće na određenim dijelovima tijela, koje je, unatoč prehrani i tjelovježbi, teže smanjiti. Riječ je najčešće o trbuhu, bedrima, koljenima, nadlakticama i leđima. Kriolipoliza nije primarno tretman za gubitak tjelesne težine, ali je efikasan tretman za žene i muškarce sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim načinom života, kojim će se na vrlo siguran i učinkovit način smanjiti višak masnoće bez potrebe za liposukcijom.

KRIOLIPOLIZA

115
/tretman
 • 115/JEDNA ZONA
 • 130/DVIJE ZONE
 • 40/RADIOFREKVENCIJA
 • 50/KAVITACIJA
 • 60/LIPOLASER
 • Prikazane cijene su za 1 tretman
NOVO

PAKET 4 + 4

460
/paket
 • Paket uključuje/4 tretmana kriolipolize i to dvije zone
 • + Gratis/4 podtretmana po izboru: radiofrekvencija, kavitacija ili lipolaser
 • Ušteda do 300€ po paketu
4 GRATIS

BANGABLE LOOK

545
/paket
 • Paket uključuje/4 tretmana kriolipolize i to dvije zone
 • + 5 tretmana Maderoterapije (kroz 2 tjedna prije kria se radi madero)
 • + Gratis/4 podtretmana po izboru: radiofrekvencija, kavitacija ili lipolaser
 • Ušteda do 315€ po paketu
TOP

Kako do najboljeg rezultata?

Prehrana

Neka vam vaš doktor ili nutricionist složi zdravu prehranu. Nemojte više davati tijelu razlog da gomila masne naslage.

rekreacija

Svaka rekreacija je dobrodošla posebno hodanje i drugi oblici kardio treninga. Dodatno trošenje kalorija je veliki +

Maderoterapija

Prije kria masne stanice je idealno razbiti te tako povećavamo učinkovitost kriolipolize.

NO Stress!

Stres je glavni okidać zbog kojeg se debljamo, nevidljiva bolest modernog doba. Izbjegavajte stres!

Pitanja i odgovori

Osobe koje finalno žele oblikovati svoje tijelo. Pretile osobe mogu dobiti rezultate no kriolipoliza djeluje samo na mekani dio nakupina masnih stanica koji je obično bliže površini kože.

CoolSculpting je ciljani tretman kojim se može tretirati samo potkožno masno tkivo koje je mekano. Područja koja se mogu tretirati kriolipolizom su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice i podbradak.

Jedan tretman traje oko pola sata do 40 minuta. U to vrijeme možete slobodno čitati, gledati tv, itd…

Nije potrebna nikakva posebna priprema prije tretmana.

Nakon tretmana nije potrebno vrijeme za oporavak. 

Nuspojave koje možete osjetiti uključuju privremeno crvenilo, oticanje, ‘bijeljenje’, modrice, zatezanje, peckanje, grčeve, bolove, svrbež ili osjetljivost kože te osjećaj punine u stražnjem dijelu vrata/grla nakon tretiranja područja vrata i podbratka. Navedene nuspojave su privremene i obično nestaju unutar nekoliko dana ili tjedana.

Tretman se ne radi osobama koje boluju od sljedećeg:

 • Krioglobulinemija – bolest definirana prisutnošću krioglobulina, proteina koji se zgušnjavaju pri nižim temperaturama
 • paroksizmalna noćna hemoglobinurija – rijetka hemolitična anemija koju uzrokuju nagle, povratne navale razaranja crvenih krvnih stanica u imunološkom sustavu
 • hladna aglutininska bolest – rijetka vrsta autoimune hemolitičke anemije

Tretman smrzavanja sala, kako ga se kolokvijalno naziva, ne preporučuje se raditi na području hernije, čak i ako je uklonjena. Također se ne preporučuje raditi CoolSculpting tretman na ili oko dijastaze rektusa (ravnog trbušnog mišića).